HOME » MO'HELLI SALON
Boek nu!

EEN STIJLVOLLE BLIK IN EEN OOGOPSLAG

 

ER ZAL EEN WERELD VAN SCHOONHEID VOOR U OPENGAAN

Bereik een uniek effect met wimperextensions van Mo’helli in Lier

Jill Lenhardt, zaakvoerster van Mo’helli lashes and more in hartje Lier is gepassioneerd door haar vak. Al 10 jaar werkt ze als schoonheidsspecialiste, met specialisaties in wimperextensions. Omdat Jill veel ambitie aan de dag legt, is ze intussen gespecialiseerd in diverse technieken voor wimperverlengingen. Nog steeds schoolt ze zich permanent bij en heeft ze intussen al 20 certificaten behaald uit België, Nederland en Rusland.

Bij Mo’helli lashes and more vindt u dus een betrouwbare schoonheidsspecialiste met een passie voor het vak en voor schoonheid. Bezoek ook zeker onze Facebook, voor meer informatie!

 

Wimperextensions

Onze specialiteit. Kies tussen verschillende technieken voor prachtige wimperextensions.

 

Henna Brows

U kan in het bijzonder bij Mo’helli lashes and more terecht. Geef uw gezicht meer uitstraling.

 

Algemene verzorging

Van manicure tot gelaatsverzorging, u kiest uit tal van schoonheidsbehandelingen. Hier komt u helemaal tot rust.

Waxing

Ontharen zonder zorgen? Voor een mooi en langdurig resultaat kan u bij ons uw lichaam laten waxen.

POWDERBROWS 

 

PowderBrows is een techniek voor het aanbrengen van wenkbrauwen met een permanente make-upmachine met behulp van de combinatie van stippen en arcering om een ​​zeer natuurlijk, zacht poederachtig pixeleffect te bereiken. In tegenstelling tot conventionele permanente make-up bouwt de PowderBrows-techniek de wenkbrauwen op met een speciale schaduwtechniek.

De PowderBrows-techniek omvat het opvullen of verdikken van gebieden met een zachte of donkerdere kleur die varieert in transparantie. In tegenstelling tot microblading zorgt deze toepassing ervoor dat er geen ruwe randen zijn en de schaduwen maken de look iets zachter.

In deze cursus leer je de kunst van de PowderBrows-techniek door een permanente make-upmachine en de juiste schaduwnaalden te gebruiken. De cursus bereidt je voor op het ontwerpen en shapen van semi-permanente kleuren zodat het geheel lijkt op een zachte wenkbrauwmake-up alsook op het creëren van schaduwrijke wenkbrauwen met een subtiele schaduw van korrelige kleuren, die afstudeert van donker naar licht.

Met PowderBrows creëert u een zacht poedereffect voor uw klanten dat lijkt op wenkbrauwpotlood of poeder en ideaal is voor klanten die volledige en gedefinieerde wenkbrauwen willen. Deze techniek biedt een ideale wenkbrauwvorm door zachte schaduwen door een romig pigment in de huid aan te brengen. Het effect is vergelijkbaar met markeren met behulp van schaduwen, maar het grote verschil is dat het effect maandenlang blijft. Deze procedure is geweldig voor alle huidtypen, maar het beste voor een vette huid.

Wat wimperextensions voor u kan doen !

 

Een stralende blik zonder moeite? Wimperverlengingen zullen een wereld voor u doen opengaan. Mo’helli in Lier is gespecialiseerd in wimperextensions. Hier kiest u tussen verschillende technieken. 

 

One By One wimperextensions

 

Via deze tecnhiek wordt wimper per wimper geplaatst op uw eigen wimperhaartjes. Hiervoor gebruiken we een speciale lijm. Individuele wimperextensions zorgen voor een mooie, elegante mascara look die zeer natuurlijk oogt.

Duur: tussen 1u en 1,5u

 

Russian Layering

 

Dit is niet hetzelfde als de Russian Volume. Voor deze wimperverlenging maken we gebruik van de verschillende rijen van de natuurlijke wimpers. Het is een combinatie tussen One By One en Russian Volume Lashes.

 

Feathering Lashes

 

Deze techniek noemen we ook wel de Kim Kardashian look. Hierbij gebruiken we de verschillende diktes / korte &lange lengte, die met elkaar worden gemengd. Het resultaat is oogverblindend!

 

Russian Volume Lashes/ 3D Lashes

 

Dit is de nieuwste techniek op gebied van 3D wimperextensions en nu al bijzonder populair. Er wordt een zeer volle en sterke look gecreëerd doordat er drie tot zes ultra fijne extensions op uw eigen wimpers aangebracht worden. Ondanks de volle look geeft deze techniek toch een zeer natuurlijke effect.

Duur: +- 2 uur

 

Verschillende vormen van de ogen

 

Niet alle technieken om wimperverlengingen te plaatsen zijn geschikt voor alle oogvormen. We kijken steeds naar de vorm van uw ogen om vervolgens de gepaste wimperverlinging toe te passen. Er zijn verschillende looks: smokey effect, cat eye, naturel look...

 

Kleuren effecten

 

Hier kijken we voornamelijk naar welke kleur ogen onze klant heeft en welke kleuren deze ogen extra gaan laten stralen. Bij deze techniek gebruiken we ultradunne coloured lashes en two tone coloured lashes.

 

Express Lashes

 

Deze techniek is razend populair in de UK. Hij wordt daar gebruikt als alternatief voor de One By One. Perfect voor wie weinig tijd heeft.

 

Wimperverlenging in Lier? U bent in goede handen bij Mo’helli. Maak snel uw afspraak in ons schoonheidssalon, of bezoek onze Facebook-pagina! 

 

Contact

U vindt ons schoonheidssalon in de koningin Astridlaan 25 - 2500 Lier. Een afspraak boeken? Bel gerust.

Gelieve tijdig te verwittigen wanneer u een afspraak wenst te annuleren of verplaatsen.

 

Wimperextensions in Lier? Bij Mo’helli lashes and more bent u aan het goede adres. Bel vandaag nog! 0487/77.48.35