HOME » OPLEIDINGEN/TRAINING

OPLEINING@MO'HELLI 

OPLEIDING POWDERBROWS @ MO'HELLI

 

PowderBrows is een techniek voor het aanbrengen van wenkbrauwen met een permanente make-up machine met behulp van de combinatie van stippen en arcering om een ​​zeer natuurlijk, zacht poederachtig pixeleffect te bereiken. In tegenstelling tot conventionele permanente make-up bouwt de PowderBrows-techniek de wenkbrauwen op met een speciale schaduwtechniek.

PowderBrows-techniek omvat het opvullen of verdikken van gebieden met een zachte of donkerdere kleur die varieert in transparantie. In tegenstelling tot het creëren van microblading haarlijnstreken vanaf nul om kale of dunne gebieden te bedekken, zorgt de toepassing van duizenden kleine puntjes pigment geleidelijk in de huid, zorgt ervoor dat er geen ruwe randen zijn en schaduwen maken de look iets zachter.

In deze cursus leert u de kunst van de PowderBrows-techniek door een permanente make-upmachine te gebruiken en de juiste schaduwnaalden te gebruiken. Deze cursus bereidt je voor op het ontwerpen en vormen van semi-permanente kleuren om te lijken op een zachte wenkbrauwmake-up voor je klanten en om schaduwrijke wenkbrauwen te creëren met een subtiele schaduw van korrelige kleuren, die afstudeert van donker naar licht.

 

POWDERBROWS  - WANNEER TE GEBRUIKEN, DETAILS EN VOORDELEN

 

Met PowderBrows creëert u een zacht poedereffect voor uw klanten dat lijkt op wenkbrauwpotlood of poeder en ideaal is voor klanten die volledige en gedefinieerde wenkbrauwen willen. Deze techniek biedt een ideale wenkbrauwvorm door zachte schaduwen door een romig pigment in de huid aan te brengen. Het effect is vergelijkbaar met markeren met behulp van schaduwen, maar het grote verschil is dat het effect maandenlang blijft. Deze procedure is geweldig voor alle huidtypen, maar het beste voor een vette huid.

 

Powderbrows Voordelen:

- Zeer goed voor klanten die de voorkeur geven aan het make-up effect
- Natuurlijke look
- Dichtheid en meer een gedefinieerde look
- Perfect voor klanten met heel dun of heel weinig wenkbrauwhaar
- Voor klanten met on evenwichtig haar op de wenkbrauwen
- Voor iedereen die wenkbrauwhaar heeft verloren door plukken of ziekten is dit ook geschikt.
- Geschikt voor alle huidtypen
- Ook geschikt voor de vette huid
- deze behandeling heeft ook de beste genezingsresultaten

 

Info over de Opleiding:

Deze training is bedoeld voor personen die al ervaring hebben met bv. Microblading.

Deze training is een 2 daagse training.

 

Dag 1:  

Voormiddag: Theorie en oefenen op latex

Namiddag: Theorie en oefenen op Model

 

Dag 2:(andere afgesproken datum)

Bijwerking op uw model voor het eindresultaat te bekomen.

 

INDELING VAN DE TRAINING:

Deze training start om 9:00uur en eindigt rond 16:00uur, om 12:00uur voorzien wij eten voor u en uw model.

U ontvangt bij aankomst uw starterspakket en apparaat.

In deze training zit ook een terugkomdag, dit voor het bijwerken van de brows van je model, op het einde van deze dag krijg je uw certificaat mee.

 

 

Adresgegevens:

Koningin Astridlaan 25

2500 Lier

 

Kostprijs:

 

€ 1850 excl. BTW en inclusief starterspakket en apparaat.(betaling kan in delen op aanvraag)


Henna Brow Training (2 daagse)

 

De Henna Brow training van MO'HELLI is de basis om een goede wenkbrauw styliste te worden.

Een browstyliste zijn is veel meer dan gewoon wat wenkbrauwen ontharen en kleuren. Het is een techniek en kunst die wordt bekomen door veel ervaring op te doen met het oefenen. 

De henna brow behandeling zal een mooie meerwaarde kunnen betekenen voor jou zaak.

Met deze training maak je alvast een goede start om succesvol deze behandeling in jou salon aan te bieden aan uw klanten.

In ons starterspakket zitten producten van BROW TYCOON dit zijn producten van zeer hoge kwaliteit en voor professioneel gebruik.

 

 

Deze training word steeds gegeven met maximaal 4 personen. Dit word gedaan zodat we zeer individueel per persoon te werk kunnen gaan, zodat jij na deze training met een zeker gevoel henna brows kan zetten bij uw klanten.

 

Wanneer je deze training boekt krijg je van ons een bevestiging per mail waar ook nog eens al de uitleg over deze opleiding zal instaan.


Het is ook mogelijk om de training in 2 termijnen te betalen (aanvragen via mail)

 

 

Kostprijs€495,00 (excl. BTW) inclusief starterspakket