Home » Over Ons

Welkom Bij MO'HELLI

 

Mo'Helli is een jong dynamisch bedrijf, zeer gedreven en vol passie over ons werk en producten, Lenhardt Jill starte enkele jaren geleden met Mo'Helli, het salon voor schoonheidsbehandelingen voor ontharing, brows, wimperextensions, pedicure .... Door haar passie in haar werk heeft ze zich ook steeds blijven bijscholen, en zo op deze moment al meer dan 20 certificaten in haar bezit zodat ze klanten op alle vragen kan beantwoorden en mooie resultaten kan garanderen, Ook staat ze al enkele jaren gekend als trainster voor wimperextension en alleround brow styliste in Belgie en Nederland.

 

Door de groei van Mo'Helli is haar man Dendas Joey bij in de zaak gestapt voor al het werk achter de schermen te kunnen verzorgen, zelf was hij voor deze overstap zaakvoerder van een dakwerkbedrijf, maar hij heeft de keuze gemaakt om de zaak over te geven en om zo samen met zijn vrouw de handen in elkaar te slaan.

Op deze manier kunnen zij er voor zorgen dat alle klanten beter en sneller geholpen kunnen worden met vragen of bestellingen ect.

 

Samen zijn zij dan ook naast Mo'Helli schoonheidssalon de groothandel Mo'Helli.be gestart, dit is een droom die ze graag wilde realiseren. Naast het verkopen van producten via de webshop en behandelen van klanten in het salon geeft Jill ook al een aantal jaren Trainingen / Opleidingen waar ze op een zeer huiselijke manier de klanten oprecht wil bijleren, en ook na haar trainingen steeds voor de cursisten klaarstaat voor vragen over producten of over vragen hoe ze met klanten moeten omgaan in bepaalde situaties ect.

Bij ons kan u officiële trainingen komen volgen met certificaat.