HOME » WEBSHOP » HUNTER1114

De kracht van unieke producten.

Hunter1114 maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten waaronder Biotine, goud- en diamantstof, abrikoos, grapefruit, goudsbloem, gemberwortel, ginseng en pepermunt. Deze ingrediënten zijn verwerkt in heerlijke verzorgingsproducten voor dagelijks gebruik. Alle producten zijn ontworpen door haarprofessionals. Unieke producten, nog nooit eerder gezien en geroken, zoals de Black Diamond; shampoo en bodywash, de 24K Gold Reservescheercrème, masker, scrub en baardwash in 1 product. Een baardolie in crème vorm, zodat morsen onmogelijk is. Hunter1114 producten zijn voedend en gezond voor huid en haar. Uniek toch?De kracht van klein.

Hunter1114 is geen onderdeel van een multinational. Hunter1114 is onderscheidend en combineert geur, uitstraling, kwaliteit met perfecte verwerkbaarheid. De unieke verpakking geeft de "Look & Feel" die je verwacht bij een stoer en eigenwijs product. Hierdoor zijn de producten van Hunter1114 bijna onmisbaar in elke professionele salon of barbershop en zullen ook niet misstaan bij de moderne retailer

 

 

EIGEN ZAAK ?

Heeft u een kapperszaak of barbershop en wil je graag deze producten leren kennen, mee werken, voelen en ruiken ? 

Neem contact op met ons en wij komen langst met een pakket om vrijblijvend onze producten te testen in uw zaak.

Wanneer u met deze producten wenst te werken in uw zaak krijgt u van ons een unieke code zodat u op deze manier met uw korting kan bestellen bij ons.

Mail: info@hunter1114.be

Tel:    0487/77.48.35